Zurück

Campingplatz Tigouleix

Zuletzt aktualisiert am: 4-6-2010 in Campingplatze

Adresse

Tigouleix
23260 St. Agnant pres Crocq
Frankreich

Andere Informationen

€ 23,00 Pro Nacht (L) Nebensaison: 2 Erwachsene, Auto, Wohnwagen / Zelt, Strom inkl. Kurtaxe.

Abstand berechnen

Eigenschaften

  • Restaurant

Gesprochene Sprache

  • Holländisch

Information

onze natuurcamping


Onze intieme natuurcamping bevindt zich op 2 weide terreintjes, samen ongeveer 1 hectare groot. Hierop zijn door middel van natuurlijke beplanting 6 ruime camping plaatsen gecreëerd.
Ook voor mensen die graag geheel afgezonderd willen staan zijn er voldoende mogelijkheden.

Er heerst een gevoel van gezamenlijkheid zonder dat die dwingend aanwezig is. Kinderen kunnen zich vermaken in de zandbak, op de schommel, met het timmerproject of de verzorging van de dieren in de poel of in de hokken. Zwemmen kan in 2 natuurmeertjes op +/- 8 km afstand.

Het camping gebouwtje is voorzien van koud en warm stromend water en verlicht door een zonnepaneel. Het afval water wordt gezuiverd met een helofytenfilter, (waterzuivering door waterplanten) en stroomt uit in een poeltje waar amfibieen zich voortplanten, reden waarom u in het campinggebouw ecologische producten voor de afwas en het douchen vindt.

Op het onderste veld vindt u een vuurplaats, waar al menig filosofisch gesprek onder het genot van een goed glas wijn heeft plaats gevonden. Maar ook worstjes, stokbroodjes en marshmallows vonden daar een weg naar een genietende mond.

Voor de fietsers en wandelaars zijn stafkaarten ( 1;25.000) te leen van het gebied en uitgebreid advies van Rob over waar te gaan en niet. Bij slecht weer kan men vertoeven in de gezellige huiskamer van het centrum.

Kontakt