Back

Vakantiehuis Casa Do op Quinta do Moinho

Last updated on: 18-2-2010 in Lease

Address

Rua Jogo da Bola
2963 Blagoevgrad Province
Portugal

Other Information

€ 280,00 Per day

Measure distance

Features

  • Terrace

Information

Vakantiehuis casa Do ligt op het terrein van Quinta do Moinho in Portugal. Deze quinta bevindt zich op de grens van twee typisch Portugese plaatsjes, Vila Nova de Oliveirinha en Negrelos. Het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan. Geen druk autoverkeer, geen stress, geen luchtvervuiling, maar heerlijk genieten van rust en natuur. Hier ligt ook vakantiehuis, Casa Do, dat geschikt is voor 2 personen. Het is een vrijstaande vakantiewoning die beschikt over veel privacy. De oorspronkelijke granieten muren zijn blijven staan en daarin is als het ware een betonnen doos gebouwd. Dit contrast tussen oud en nieuw maakt het bijzonder.
Casa Do heeft aan de voor-, zij- en achterkant terrassen met hardhouten tuinmeubilair. Vanuit hier kun je genieten van schitterende uitzichten.

Vila Nova de Oliveirinha is een boerengehucht waar zo’n 350 mensen wonen. De meesten houden zich bezig met het verbouwen van groente op hun eigen stukje land en het maken van hun eigen wijn en aguardente. Quinta do Moinho ligt aan de rand van het dorp op de grens met het dorpje Negrelos.

Voor de wandelliefhebbers zijn er vanaf de Quinta prachtige wandelingen te maken in de nabijgelegen bossen. Ook te paard is het heerlijk om de omgeving te verkennen.

Contact