Back

Campsite Camping Domaine Le Clôt, restaurant

Last updated on: 4-6-2010 in Campsites

Address

Lacaune les Bains
81230 Gunnison
France

Other Information

€ 20,15 Per night (L)Low season: 2 adults, car, caravan / tent, electricity incl. Tourist tax.

Measure distance

Features

  • Playground
  • Terrace
  • Bar
  • Restaurant
  • Hot buns

Spoken languages

Affiliated with

Information

Onze kleine groene camping ligt midden tussen de weilanden en de bossen op het platteland. De camping ademt rust en stilte uit. Vanaf iedere plek heb je uitzicht op de prachtige bergachtige omgeving van Les Vidals. Op heldere dagen zie je zelfs de ‘Grandes Causses’ als een donkere streep aan de horizon.

De 26 plaatsen zijn ruim aangelegd over 3 ha terrein en rondom beplant met struiken en bomen. Het terrein is toegankelijk met een auto, maar er is ook een ruime parkeerplaats bij de toegang van de camping. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Ook watertappunten zijn dichtbij.

De camping beschikt over ruime en moderne sanitaire voorzieningen, die zeer goed onderhouden worden. Er zijn ruime douches, toiletten en wastafels en aanrechten voor de afwas. Allen voorzien van warm water. Voor invaliden zijn er speciale sanitaire voorzieningen. Uw was kan door ons gedaan worden tegen een geringe vergoeding

Bij de receptie in ons kleine restaurant ligt voor alle gasten documentatie over de omgeving. Er zijn mogelijkheden te over om te wandelen, te fietsen, te mountainbiken en ook voor watersport op het nabijgelegen meer. De omgeving biedt mogelijkheden voor paardrijden, golfen, speleologie, bergbeklimmen of deltavliegen. De beekjes en de meren zijn voor vissers een waar paradijs.

Er staat u een kleine bibliotheek ter beschikking met informatie over historische bezienswaardigheden, zoals menhirs en dolmen, steden en musea, die een bezoek waard zijn, maar ook de bijzondere flora en fauna van de streek.

Natuurlijk kunnen we u vanuit onze eigen ervaring en kennis adviseren over de mogelijkheden in de omgeving.

Iedere morgen wordt het door u bestelde brood bij de tent of caravan afgeleverd.

Natuurlijk kunt u ook ontbijten in het restaurant. Overdag nodigt het terras uit voor een frisdrankje of een lekker glas wijn. ’s Avonds kunt u gezellig een maaltijd genieten in ons eigen restaurant.

Vlakbij is een kleine kinderspeeltuin met een schommel en een wip.

Contact