Zurück

2 vredige gites bij Taize

Zuletzt aktualisiert am: 11-4-2014 in Leasing

Adresse

La Tuilerie de Chazelle
71460 Cormatin
Frankreich

Andere Informationen

Abstand berechnen

Eigenschaften

  • Grillplatz
  • Terrasse
  • Im wald

Gesprochene Sprache

Information

Bent u even uitgekeken op het hectische leven in Nederland of België, en wilt u er echt eventjes uit, zonder beslommeringen, even geen schreeuwerige advertenties op TV, geen verkeersgeraas om u heen, maar toch niet al te ver van de beschaafde wereld? In dat geval bieden wij wat u zoekt! La Tuilerie de Chazelle ligt aan de rand van een bos, en is verder omgeven door weilanden. Toch hebt u zowel winkels als restaurants in dicht in de buurt.
La Tuilerie heeft twee gîtes ter beschikking, L'écurie en L'Étable. Elke gîte heeft zijn eigen ingang, een zitkamer met sofa, koffietafel, eetkamer en stoelen, een keuken met koelkast en kookplaat, een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met toilet, wasbak, bad en douche, en een privé-zitje buiten met tafel, stoelen en barbecuegelegenheid. Ze zijn volledig gemeubileerd, en voorzien van beddengoed, theedoeken en handdoeken.
L'Écurie ligt geheel op de begane grond.
Le Étable heeft woonkamer en keuken op de begane grond; slaapkamer en badkamer liggen op de eerste verdieping.
De gîtes zijn geopend van 1 april t/m 31 oktober en worden elk verhuurd per week voor maximaal twee personen per gîte, en wel van zaterdag tot zaterdag. Beide gîtes zijn zeer ruim bemeten voor 2 personen. Mocht u geïnteresseerd zijn in afwijkende data of tijden kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij vragen onze gasten om op zaterdag, onze wisseldag, niet vóór 15h00 te arriveren en niet na 10h00 te vertrekken.
In de gîtes voeren wij een strikt niet-roken beleid met het oog op onze niet rokende gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Verder kunnen wij, in verband met de rust van onze andere gasten, helaas alleen dan gezinnen met kleine kinderen accommoderen, indien deze als groep beide gîtes gelijktijdig huren.
Voor de tarieven zie onze eigen website.

Kontakt